Я люблю фарширувати і яловичину, і свинину,
і птицю. Завжди виходять цікаві страви: зробиш іншу начинку - ось тобі і новий
смак! На 2 курячі ніжки: 100 г сиру, 2
ст. л. родзинок, 1 зубчик часнику, 3-4 оливки, 1 цибулина, 3
ст. л. сметани, сіль, перець за смаком, рослинне масло для смаження.
Зняти шкіру з курячих ніжок, перерубавши
кістку
у основи. Потім зрізати з кісточок все м'ясо і нарізати дрібними кубиками.
Оливки теж дрібно нарізати. Змішати м'ясо з олівками,
подрібненим часником, сиром, заздалегідь замоченим в окропі родзинками. Посолити,
поперчити і добре все перемішати.Далі нафарширувати шкіру отриманою сумішшю,
придавши вид ніжок. Злегка посолити зверху, обсмажити їх на розігрітой
олії з двох боків до готовності. Після добавки
до них сметану і заздалегідь обсмажений дрібно нарізану цибулю. Влити 1/2
склянки води або курячого бульйону і тушкувати 10 хв.
Комментариев нет:
Отправить комментарий