пятница, 8 апреля 2016 г.

Сирний десерт


На 2 десерти діам. 8 см:  200 г сиру 150 мл молока  1 ч. ложка ваніліну  100 г ягід або фруктів  сік 0,5 лимона 15-20 г желатину
Сир перетерти з ваніліном. Молоко розігріти майже до кипіння, додати набряк­лий у воді желатині, довести до кипіння, помішуючи, і через 10-20 секунд зняти з вогню. Влити цю суміш у сир і ретельно перемішати.
Трохи охолодити і влити в роз’ємні формочки або кулінарні кільця (або обрізані півлітрові пляшки). Поставити в холодильник.
Лимонний сік змішати з желатином і довести до кипіння, зняти і з’єднати з фруктами (подрібненими в блендері), ретельно перемішати.
Вилити желе на сирну масу і знову поставити в холодильник на 10-12 год.

Прикрасити листям м’яти і ягодами.

Комментариев нет:

Отправить комментарий