На 2 десерти діам. 8 см:
200 г сиру 150 мл молока 1 ч.
ложка ваніліну 100 г ягід або
фруктів сік 0,5 лимона 15-20 г желатину
Сир перетерти з ваніліном.
Молоко розігріти майже до кипіння, додати набряклий у воді желатині, довести
до кипіння, помішуючи, і через 10-20 секунд зняти з вогню. Влити цю суміш у сир
і ретельно перемішати.
Трохи охолодити і влити в
роз’ємні формочки або кулінарні кільця (або обрізані півлітрові пляшки).
Поставити в холодильник.
Лимонний сік змішати з
желатином і довести до кипіння, зняти і з’єднати з фруктами (подрібненими в
блендері), ретельно перемішати.
Вилити желе на сирну масу і
знову поставити в холодильник на 10-12 год.
Прикрасити листям м’яти і
ягодами.
Комментариев нет:
Отправить комментарий