- 800
г нежирної м’якоті свинини
- 3
червоні солодкі перці
- 2
ст. ложки сметани
- 1
ст. ложка борошна
- 4-5
зубчиків часнику
- 1
велика цибулина
- 2
ст. ложки меленої паприки
- дрібка
червоного гострого перцю
- сіль,
чорний мелений перець
- 3-4
ст. ложки олії
- 200-250
мл води
Свинину
нарізати кубиками 2x2 см.
Цибулю
нарізати кубиками, часник дрібно
посікти. Перець нарізати недовгою
соломкою або кубиками.
У
товстостінній каструлі або глибокій
сковороді розігріти олію. Обсмажити
свинину з усіх боків. М’ясо
вийняти
шумівкою на тарілку.
Додати
в каструлю цибулю і зменшити вогонь до
середнього. У тій же олії обсмажити
цибулю до прозорості. Додати перець і
обсмажити 3-5 хв., постійно помішуючи.
Додати
паприку, мелені гострий І чорний перець,
сіль. Перемішати.
Перекласти
м’ясо в каструлю. Додати часник, влити
воду і тушкувати на середньому вогні
із закритою кришкою 25-30 хв.
У
сметану додати борошно і перемішати до
однорідності.
Влити
сметану до м’яса і розмішати. Тушкувати
ще 10 хв. Якщо рідини надто багато,
тушкувати з відкритою кришкою, щоб випарувати
надлишки води.
Готовий
паприкаш зняти з
вогню,
накрити
кришкою і дати
йому
настоятися
15-20 хв.
Комментариев нет:
Отправить комментарий