пятница, 13 ноября 2015 г.

Паприкаш зі свинини

  • 800 г нежирної м’якоті свинини
  • 3 червоні солодкі перці
  • 2 ст. ложки сметани
  • 1 ст. ложка борошна
  • 4-5 зубчиків часнику
  • 1 велика цибулина
  • 2 ст. ложки меленої паприки
  • дрібка червоного гострого перцю
  • сіль, чорний мелений перець
  • 3-4 ст. ложки олії
  • 200-250 мл води

Свинину нарізати кубиками 2x2 см.
Цибулю нарізати кубиками, час­ник дрібно посікти. Перець нарізати недовгою соломкою або кубиками.
У товстостінній каструлі або гли­бокій сковороді розігріти олію. Обсмажити свинину з усіх боків. М’ясо вийняти шумівкою на тарілку.
Додати в каструлю цибулю і зменшити вогонь до середнього. У тій же олії обсмажити цибулю до прозорості. Додати перець і обсмажити 3-5 хв., постійно помішуючи.
Додати паприку, мелені гострий І чорний перець, сіль. Перемішати.
Перекласти м’ясо в каструлю. Додати часник, влити воду і тушкувати на середньому вогні із закритою кришкою 25-30 хв.
У сметану додати борошно і перемішати до однорідності.
Влити сметану до м’яса і розмішати. Тушкувати ще 10 хв. Якщо ріди­ни надто багато, тушкувати з відкритою кришкою, щоб випарувати над­лишки води.
Готовий паприкаш зняти з вогню, накрити кришкою і дати йому на­стоятися 15-20 хв.




Комментариев нет:

Отправить комментарий