Страницы
-
Главная страница
-
технология приготовления продуктов
-
Вторые блюда
-
Первые блюда
-
Приготовление шашлыка
-
блюда с рыбы и морепродуктов
-
Блюда из птицы
-
блюда из мяса
-
салаты и закуски
-
домашние заготовки
-
вареники,чебуреки
-
Блюда из круп, и макаронных изделий
-
каши
-
холодець
-
котлеты
-
пицца, паста,роллы,рагу
-
страви із гарбуза
-
блюда из печенки
-
бутерброды
-
приготовления блюд для детей
-
блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги
Свинина-книжка
свиняча
грудинка, консервований
ананас, морква, майонез, гірчиця, базилік
(сухий), орегано
(сухе),сіль,
перець.
М’ясо
нарізати, як на відбивні, але суцільний
шматок не прорізати до кінця. Посолити,
поперчити.
Для
маринаду змішати майонез, гірчицю,
базилік.
Моркву
нарізати кільцями.
У
щілини в м’ясі вкласти ананаси і моркву.
Залити маринадом.Посипати
орегано. Поставити в холодне місце
на кілька годин або на ніч. Запекти
в духовці.
Комментариев нет:
Отправить комментарий