Страницы
-
Главная страница
-
технология приготовления продуктов
-
Вторые блюда
-
Первые блюда
-
Приготовление шашлыка
-
блюда с рыбы и морепродуктов
-
Блюда из птицы
-
блюда из мяса
-
салаты и закуски
-
домашние заготовки
-
вареники,чебуреки
-
Блюда из круп, и макаронных изделий
-
каши
-
холодець
-
котлеты
-
пицца, паста,роллы,рагу
-
страви із гарбуза
-
блюда из печенки
-
бутерброды
-
приготовления блюд для детей
-
блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги
страва із мяса
600
г яловичини або баранини,
1 цибулина, шавлія, сіль, перець, солоний
бекон, 2
ст. ложки оливкової олії
М'ясо
дрібно посікти ножем до стану
крупнозернистого
фаршу. Дуже
дрібно нарізати цибулю, додати до
м’яса. Посолити, поперчити, додати
подрібнену шавлію оливкову олію. Фарш
добре перемішати.Розділити
фарш на кульки, сформувати довгасті
котлети. Кожну обгорнути тонкою
смужкою бекону і викласти у жаро- міцну
форму.Запікати
при 220°С 20 хв.
Комментариев нет:
Отправить комментарий