вторник, 16 июня 2015 г.

КАРТОПЛЯ ІЗ САЛОМ.


 Потрібно: 1 кг відвареної ‘в мундирі” картоплі, 200 г копченого сала, 0,5 склянки вершків. 0.5 склянки молока. г меленого  мускатного горіха, сіль за смаком.
Витопити на слабкому вогні порізане кубиками сало.  Додати у сковорідку із салом нарізану соломкою картоплю, посолити, посипати мускатним горіхом, влити вершки молоко й добре перемішати Закрити кришкою й нехай умліває на слабенькому вогні 15 хв. Готову страву зі сковорідки акуратно викласти на вели­ку таріль і неодмінно засмаженою шкірочкою догори. Можна посипати натертим твердим сиром і зеленим кропом.

Комментариев нет:

Отправить комментарий