Витопити на слабкому вогні порізане кубиками сало. Додати у сковорідку із салом нарізану соломкою картоплю, посолити, посипати мускатним горіхом, влити вершки молоко й добре перемішати Закрити кришкою й нехай умліває на слабенькому вогні 15 хв. Готову страву зі сковорідки акуратно викласти на велику таріль і неодмінно засмаженою шкірочкою догори. Можна посипати натертим твердим сиром і зеленим кропом.
Страницы
- Главная страница
- технология приготовления продуктов
- Вторые блюда
- Первые блюда
- Приготовление шашлыка
- блюда с рыбы и морепродуктов
- Блюда из птицы
- блюда из мяса
- салаты и закуски
- домашние заготовки
- вареники,чебуреки
- Блюда из круп, и макаронных изделий
- каши
- холодець
- котлеты
- пицца, паста,роллы,рагу
- страви із гарбуза
- блюда из печенки
- бутерброды
- приготовления блюд для детей
- блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги
Поиск по этому блогу
Подписаться на:
Комментарии к сообщению (Atom)
Комментариев нет:
Отправить комментарий