суббота, 2 мая 2015 г.

Омлет зі шпинатом

Омлет зі шпинатом і сиром
6 яєць,600 г шпинату, 100 г цибулі-порею, 50 г солодкого перцю, 100 мл молока, 100 г сиру твердих сортів, 20 г вершкового масла, 20 мл оливкової олії. Мелений чорний перець і сіль за смаком.
Лук-порей нарізати тонкими кільцями і обсмажити в оливковій олії. Шпинат відварити в підсоленій воді, відкинути на друшляк, дати охолонути, дрібно нарізати, змішати з цибулею-пореєм і тушкувати 2 хвилини під кришкою. Яйця збити з молоком, натертим на крупній тертці сиром, сіллю і чорним перцем, влити в сковороду зі шпинатом і перемішати. Форму для запікання змастити вершковим маслом, влити в неї отриману масу і помістити в розігріту до 180 ° С духовку на 20 хвилин.
Омлет нарізати порційними шматками і прикрасити нарубленним солодким перцем.

Комментариев нет:

Отправить комментарий