Омлет з горіхів і зелені
4
яйця, 200 г відвареного рису, 100 мл вершків, 50 г листового салату, 40 г
вершкового масла, 30 г зеленої цибулі, 30 мл мінеральної води, 20 г подрібнених
волоських горіхів. Гострий перець, мелений чорний перець і сіль за смаком.
Яйця збити з мінеральною водою,
вершками, чорним перцем і сіллю. Зелену цибулю нарубати, додати до яєць разом з
подрібненими волоськими горіхами і перемішати. Вилити отриману масу в
сковороду, змащену вершковим маслом, накрити кришкою і смажити до готовності на
слабкому вогні. Омлет нарізати порційними шматками, розкласти по тарілках на
подушку з рису і прикрасити листям салату і гострим перцем.
Комментариев нет:
Отправить комментарий