суббота, 2 мая 2015 г.

Омлет рецепт

Омлет з горіхів і зелені
4 яйця, 200 г відвареного рису, 100 мл вершків, 50 г листового салату, 40 г вершкового масла, 30 г зеленої цибулі, 30 мл мінеральної води, 20 г подрібнених волоських горіхів. Гострий перець, мелений чорний перець і сіль за смаком.

Яйця збити з мінеральною водою, вершками, чорним перцем і сіллю. Зелену цибулю нарубати, додати до яєць разом з подрібненими волоськими горіхами і перемішати. Вилити отриману масу в сковороду, змащену вершковим маслом, накрити кришкою і смажити до готовності на слабкому вогні. Омлет нарізати порційними шматками, розкласти по тарілках на подушку з рису і прикрасити листям салату і гострим перцем.

Комментариев нет:

Отправить комментарий