2 порції
4 яйця 100 мл
молока 30 г пшеничного борошна 70 г сиру твердих сортів 100 г олів'є 100 г
плову 20 г вершкового масла Мелена чорний перець і сіль за смаком.
Яйця збити з молоком за допомогою
віночка або блендера, всипати борошно і знову збити.
2 Додати в яєчну суміш сіль, чорний
перець і вилити її в сковороду, змащену вершковим маслом.
3 Смажити омлет 5 хвилин під кришкою,
потім перевернути, посипати натертим сиром і тримати на плиті ще 2 хвилини.
4 Готовий омлет згорнути конвертом,
розкласти по тарілках і гарнірувати пловом і салатом.
ОМЛЕТ З СИРОМ
3 яйця.
80 г сиру. 20 г
вершкового масла. 20 г
зеленої цибулі. 10 г
зелені петрушки. Мелений
чорний перець і сіль за
смаком.
Для приготування
омлету переважніше використовувати відкидний сир, у якого ніжніша консистенція. Яйця
збити разом з сиром, сіллю і чорним перцем, вилити у форму, змащену вершковим
маслом, посипати нарубаним зеленою цибулею і тримати в розігрітій до 180 ° С
духовці до рум'янцю.
Готовий омлет викласти
на блюдо, перевернувши форму, і прикрасити гілочкою петрушки. Приготування страв із яєць дивіться тут.
Комментариев нет:
Отправить комментарий