четверг, 30 апреля 2015 г.

ОМЛЕТ З ОВОЧАМИ

ОМЛЕТ З ОВОЧІВ і СИРІВ
8 яєць, 200 г перця 30 г вершкового масла 100 г сиру твердих сортів 300 г шинки 300 г фрикадельок 20 г картопляного крохмалю 10 г, цибулі, мелений чорний перець і сіль за смаком.
Солодкий перець і зелений лук дрібно нарізати й обсмажити в олії. Збити яйця, використовуючи блендер, додати трохи води, крохмаль, чорний перець і сіль. Налийте яєчну суміш у каструлю з солодким перцем і смажити, постійно помішуючи, на середньому вогні. Готовий омлет подавати до котлет з нарізаной шинкой соломкою.
ОМЛЕТ З ОВОЧАМИ І ТРАВИ
4 яйця 100 мл молока 60 г вершкового масла 10 г картопляного крохмалю
40 г сиру твердих сортів 100 г томатів 100 г переця 50 г цукіні 50 г лука 50 г руколою. Сіль за смаком
Збити яйця з крохмальом, молоком і солью. Овочі обсмажити (залишаючи 50 г помідорів для гарніру) в 30 г вершкового масла.
На вершковом маслі,  зробити 4 тонких омлети, поклавши їх на  тарілки й посипати тертим сиром на дрібній тертці.
На одну половину кожного омлета покладіть трохи смажених овочів, накрить  іншою половиной на гарнір залишився салат з помідорами і руколою.
Омлет з овочами по-іспанськи
4 яйця, 150 г кабачків, 80 г солодкого перцю, 50 г ріпчастої цибулі, 40 г вершкового масла, 50 мл молока, 1 зубчик часнику, 10 г зелені петрушки. Мелений чорний перець і сіль за смаком.
Яйця збити з молоком, солью і чорним перцем.

Кабачки, сладкий перець і цибулю нарізати кубиками і обсмажити у вершковому маслі разом з подрібненим часником, посолить і перемішати. Влити в сковороду яєчну масу, накрити кришкою і смажити до готовності на слабкому вогні. Омлет подать на стіл, посипавши зеленню петрушки.

Комментариев нет:

Отправить комментарий