воскресенье, 1 марта 2015 г.

ЗИМОВИЙ СУП

ЗИМОВИЙ СУП ІЗ КОПЧЕНОЙ КОВБАСОЙ
245 ккал 60 хв
1 бульба картоплі, 1 цибулина, 1 помідори, 1 стебла селери, 2л м'ясного бульйону,
капусти, 250 г консервованої білої квасолі, 1стол , ложка кмину, 200 г сирокопченої ковбаси, 1 сосиська ,сіль, мелений чорний перець
Картоплю очистіть, вимийте і наріжте невеликими кубиками. Цибулю очистіть і порубайте . Помідори наріжте кубиками (за бажанням, можна попередньо обдати окропом і очистити ) . Стебла селери вимийте і наріжьте невеликими скибочками. Бульйон доведіть до кіпіння , покладіть картоплю і варіть 5 хв. Додайте цибулю і селеру, варіть ще 3 хв. Покладіть помідори, трохи посоліть , поперчіть, доведіть до кипіння і тримайте на маленькому вогні 10 хв. Капусту нашаткуйте , потім додайте в бульйон з овочами разом з консервованою квасолею. Покладіть кмин і варіть 5-7 хв.Колбасу і сосиски наріжте скибочками і додайте в бульйон з овочами. Тримайте на вогні 5 хв . Перед подачею на стіл суп можна посипати рубаною зеленню.
Блюдо придбає приємний аромат, якщо у воду перед гасінням ви додасте трохи червоного сухого вина

 Якщо ви не любите кмин, замініть його тертим мускатним горіхом або сушеним чебрецем

Комментариев нет:

Отправить комментарий