ЗИМОВИЙ СУП ІЗ
КОПЧЕНОЙ КОВБАСОЙ
245 ккал 60 хв
1 бульба картоплі, 1 цибулина, 1 помідори,
1 стебла селери, 2л м'ясного бульйону,
капусти, 250 г консервованої білої квасолі,
1стол , ложка кмину, 200 г сирокопченої ковбаси, 1 сосиська ,сіль, мелений чорний перець
Картоплю очистіть, вимийте і наріжте невеликими кубиками. Цибулю
очистіть і порубайте . Помідори наріжте кубиками (за
бажанням, можна попередньо обдати окропом і очистити ) .
Стебла селери вимийте і наріжьте невеликими скибочками. Бульйон доведіть до кіпіння , покладіть картоплю і варіть 5 хв.
Додайте цибулю і селеру, варіть ще 3 хв. Покладіть помідори, трохи посоліть ,
поперчіть, доведіть до кипіння і тримайте
на маленькому вогні 10 хв. Капусту нашаткуйте , потім додайте в бульйон з
овочами разом з консервованою квасолею. Покладіть кмин і варіть 5-7 хв.Колбасу і сосиски наріжте скибочками і додайте в бульйон з
овочами. Тримайте на вогні 5 хв . Перед подачею на стіл суп можна посипати
рубаною зеленню.
Блюдо придбає приємний аромат, якщо у воду
перед гасінням ви додасте трохи червоного сухого вина
Якщо ви не любите кмин, замініть його тертим мускатним горіхом
або сушеним чебрецем
Комментариев нет:
Отправить комментарий