воскресенье, 1 марта 2015 г.

Тушковані реберця

430 ккал 50 г
1кг свинячих реберець , 6 стол , ложок рослинного масла, 1 цибулини,
4 зубчика часнику, 1 стебло селери, 1 морква, 1 бульба картоплі, 1 солодкий перець , по 30 г зелені кропу,петрушки і базиліка, 1 лавровий листок,1/2 лимона, сіль, мелений чорний перець
Реберця розділіть на порціонние шматки і підрум'яньте в сотейнику на 3 стол , ложках рослинного масла. Виложіть на тарілку.
Цибулю очистіть і крупно поріжте . Часник порубати. Стебла селери наріжте ломтіками . Моркву натріть на крупній тертці, картоплю наріжте скибочками. Перець наріжте соломкой , зелень порубайте.В сотейнику розігрійте оставшееся масло і смажте цибулю 1 хв. Додайте часник і сельдерей , прогрівайте все разом 1 хв. Потім покладіть моркву , солодкий перець і смажте 10 хв. Реберця разом з картоплею додайте до овочів , посоліть , поперчіть , покладіть лавровий лист, нарізану ломтіками лимон і зелень. Влийте гарячу воду так , щоб вона злегка покривала продукти, і тушкуйте 40 хв.



Комментариев нет:

Отправить комментарий