430 ккал 50 г
1кг свинячих реберець , 6 стол , ложок рослинного масла, 1 цибулини,
4 зубчика часнику, 1 стебло селери, 1 морква, 1 бульба картоплі, 1 солодкий перець , по 30 г зелені кропу,петрушки і
базиліка, 1 лавровий
листок,1/2
лимона, сіль, мелений чорний перець
Реберця розділіть на
порціонние шматки і підрум'яньте в сотейнику на 3 стол , ложках рослинного масла. Виложіть на тарілку.
Цибулю очистіть і
крупно поріжте . Часник порубати. Стебла селери наріжте
ломтіками . Моркву натріть на крупній тертці, картоплю наріжте скибочками.
Перець наріжте соломкой , зелень порубайте.В сотейнику розігрійте оставшееся масло і смажте цибулю 1
хв. Додайте часник і сельдерей , прогрівайте все разом 1 хв. Потім покладіть моркву ,
солодкий перець і смажте 10 хв. Реберця разом з картоплею додайте до овочів ,
посоліть , поперчіть , покладіть лавровий лист,
нарізану ломтіками лимон і зелень. Влийте гарячу воду так ,
щоб вона злегка покривала продукти, і тушкуйте 40 хв.
Комментариев нет:
Отправить комментарий