воскресенье, 1 марта 2015 г.

Как правильно приготовить салат цезарь

 САЛАТ " ЦЕЗАРЬ "
260ккал 40 хв
2 зубчика часнику, 1 чайн. ложка меду, 1 стол, ложка соєвого соусу , 15 тигрових креветок , 6 стол , ложок оливкової олії , 150 глистових салату, 120 г помідорів чері , 100 г твердого сиру, 1 стол, ложка
бальзамічного оцту , 70 г пшеничних грінок ,
сіль, мелений чорний перець
Часник очистіть, 1 зубчик дрібно порубати і помістіть у велику миску. Додайте рідкий мед , соєвий соус і перемішайте. У получівшийся маринад покладіть сирі креветки і залиште на 10 хв в прохолодному місці. Креветки злегка обсушіть паперовим рушником і обсмажте на 2 стол, ложках оливкової олії. Листя салату вимийте, обсушіть і нарвіть . Помідори розрізати на половинки. Сир натріть на дрібній тертці. Для соусу часник, що залишився и пропустіть через прес . Бальзаміческій оцет збийте з маслом, що залишилося , додайте часник, посоліть і поперчіть. Креветки, листя салату, сир, помідори черрі перемішайте і складіть в салатник . Полийте приготовленним соусом, зверху викладіть сухарики і подайте на стіл.
Сьомгу в начинці, за бажанням , ви можете замінити будь-який інший рибою, в тому числі - білою
Щоб креветки вийшли соковитими і смачними , то не смажте їх довше 4-5 хв




Комментариев нет:

Отправить комментарий