320ккал 90 хв
200 г
сиру , 1 стoл,
ложка лимонного соку , 120 слабосоленої сьомги , 50 г зеленої цибулі, 200 г
відвареного курячого філе, 200 г
твердого сиру, 1 зубчик часнику, 30 г рубленого кропу, 1 стол, ложки майонезу, 2 листи тонкого лаваша ,
сіль, мелений чорний перець
Сьомгу наріжте тонкими
скибочками. Зелену цибулю вимийте, добре обсушити паперовим полотенцем і дрібно
наріжте. Перемішайте з сирним сиром і лимонним соком.
Трохи посоліть і поперчіть. Куряче філе дрібно наріжте . Твердий сир натріть на дрібній
тертці. Часник очиститіть, пропустіть через прес
і перемішайте з курячим філе , рубаним кропом, тертим сиром, майонезом.
Посоліть і поперчіть за смаком.
Один лист лаваша намажте
приготованою сумішшю творожного сиру із зеленим луком , зверху розкладіть рибу.
По іншому розподіліть сирно - курячу суміш. Кожен лист лаваша з начинкою
скрутіть рулетом, потім загорніть в харчову плівку і приберіть в холод на 1 ч.
Перед подачею на стіл наріжте .
Комментариев нет:
Отправить комментарий