воскресенье, 1 марта 2015 г.

РУЛЕТИКИ АССОРТИ

320ккал 90 хв
200 г  сиру , 1 стoл, ложка лимонного соку , 120 слабосоленої сьомги , 50 г зеленої цибулі, 200 г
 відвареного курячого філе, 200 г твердого сиру, 1 зубчик часнику, 30 г рубленого кропу, 1 стол, ложки майонезу, 2 листи тонкого лаваша , сіль, мелений чорний перець
Сьомгу наріжте тонкими скибочками. Зелену цибулю вимийте, добре обсушити паперовим полотенцем і дрібно наріжте. Перемішайте з сирним сиром і лимонним соком. Трохи посоліть і поперчіть. Куряче філе дрібно наріжте . Твердий сир натріть на дрібній тертці. Часник очиститіть, пропустіть через прес і перемішайте з курячим філе , рубаним кропом, тертим сиром, майонезом. Посоліть і поперчіть за смаком.

Один лист лаваша намажте приготованою сумішшю творожного сиру із зеленим луком , зверху розкладіть рибу. По іншому розподіліть сирно - курячу суміш. Кожен лист лаваша з начинкою скрутіть рулетом, потім загорніть в харчову плівку і приберіть в холод на 1 ч. Перед подачею на стіл наріжте .

Комментариев нет:

Отправить комментарий