воскресенье, 18 января 2015 г.

рецепт приготування картоплі

Картопля з зеленим перцем
На 4 порції:  1 кг картоплі некрохмалистих сортів  1 цибулина  3 стол, ложки вершкового масла  80 мл сухого білого вина 1 стол , ложка маринованого зеленого перцю горошком (можна замінити перченим маринованими огірками або каперсами )  200 мл вершків 30 % жирності
Приготування:

 1. Картоплю очистити від шкірки , нарізати кружечками і варити 15 хв у невеликій кількості підсоленої води.
2. Лук очистити і нарізати тонкими кільцями. У великій сковороді розпустити вершкове масло і підсмажити в ньому , помішуючи, цибулю. Картопля злити , викласти в сковороду до цибулі і підсмажити з двох сторін. Влити біле вино і посипати зеленим перцем . Загасити близько 10 хв. Влити вершки, довести до кипіння, приправити і відразу ж подати на стіл прямо в сковороді. Прикрасити , за бажанням , зеленню. Цю страву можна подати як гарнір до шніцеля .
Час приготування : 30 хв. В одній порції 210 ккал Білки -19 г , жири -13 г, вуглеводи - 3 г

Комментариев нет:

Отправить комментарий