пятница, 9 января 2015 г.

Курчата рецепт

Курчата по- грузинськи
На 4 порції
 4 невеликі тушки курчати 4 зубчики часнику. 1 чайн. ложка коріандру 2 стіл , ложки яблучного оцту 4 стіл , ложки рослинної олії .4 великих помідора 20 г зелені кінзи I 50 г сиру фета соль молотий чорний перець.
1. Тушки курчат вимийте, добре обсушити і розрізати по грудях .
Для маринаду часник подрібніть , змішайте з коріандром і яблучним оцтом.
2. Підготовлені тушки курчат відбийте, посоліть, поперчіть, обмажте вийшов маринадом , загорніть в харчову плівку і залиште на 2 ч.
3. На великій сковороді розігрійте масло , покладіть тушку курчати, зверху помістіть вантаж так , щоб тушка залишалася плоскою. Смажте 15 хв. Потім переверніть і смажте ще 15 хв. Таким же чином обсмажте  залишки тушки курчат.
4. Помідори вимити, обсушити і наріжте часточками. Зелень кінзи порубаєте і перемішайте з сиром фета . Смажених курчат, часточки помідора , кінзу з фетою розкладіть по порційних тарілках і подайте на стіл.




Комментариев нет:

Отправить комментарий