Курчата по- грузинськи
На 4 порції
4 невеликі тушки курчати ✓4 зубчики часнику. 1 чайн. ложка коріандру ✓2 стіл , ложки яблучного
оцту ✓4 стіл , ложки рослинної олії .4 великих помідора ✓20 г зелені кінзи ✓I 50 г сиру фета ✓соль ✓молотий чорний перець.
1. Тушки курчат
вимийте, добре обсушити і розрізати по грудях .
Для маринаду
часник подрібніть , змішайте з коріандром і яблучним оцтом.
2. Підготовлені
тушки курчат відбийте, посоліть, поперчіть, обмажте вийшов маринадом ,
загорніть в харчову плівку і залиште на 2 ч.
3. На великій
сковороді розігрійте масло , покладіть тушку курчати, зверху помістіть вантаж
так , щоб тушка залишалася плоскою. Смажте 15 хв. Потім переверніть і смажте ще 15 хв. Таким же
чином обсмажте залишки тушки курчат.
4. Помідори
вимити, обсушити і наріжте часточками. Зелень кінзи порубаєте і перемішайте з
сиром фета . Смажених курчат, часточки помідора , кінзу з фетою розкладіть по
порційних тарілках і подайте на стіл.
Комментариев нет:
Отправить комментарий