пятница, 9 января 2015 г.

Яловичина рецепт

Яловичина з грушами
На 4 порції
1 лимон 6 груш. 1 кг м'якоті говядіни . 2 стіл, ложки борошна З стіл , ложки рослинної олії 2 цибулини 800 мл пива. 2 стіл, ложки меду молотая паприка соль
1. Лимон вимийте, обсушити , разріжте навпіл і з кожної половинки відіжміть сік. У невеликій каструлі доведіть до кипіння 500 мл води і добавьте в неї сік лимона.
2. Груші вимити, обсушити і кожну розріжте на четвертинки. Видаліть семена , потім часточки груш покладіть
у воду з соком лимона і варіть 3 хв.
3. М'ясо вимийте, добре обсушити і наріжте невеликими шматочками поперек волокон. Посоліть , посипте паприкою і обваляйте в борошні.
4. У сотейнику розігрійте масло і обжарьте м'ясо до рум'янцю . Цибулю очистіть і наріжте тонкими полукольцами . Додайте до м'яса і обсмажте все разом при помішуванні.

5. У сотейник влийте пиво , покладіть мед. Доведіть до кипіння і тушкуйте 1 ч. Посоліть за смаком , посипте молотой паприкою. Додайте груші та держіть на маленькому вогні ще 10 хв. Розкладіть по тарілках , прикрасьте за бажанням і подайте на стіл.

Комментариев нет:

Отправить комментарий