Яловичина з грушами
На 4 порції
✓1 лимон ✓6 груш. 1 кг м'якоті говядіни . 2 стіл, ложки борошна
✓З стіл , ложки
рослинної олії 2 цибулини ✓800 мл пива. 2 стіл, ложки меду ✓молотая
паприка ✓соль
1. Лимон вимийте,
обсушити , разріжте навпіл і з кожної половинки відіжміть сік. У невеликій каструлі доведіть до кипіння 500
мл води і добавьте в неї сік лимона.
2. Груші вимити,
обсушити і кожну розріжте на четвертинки. Видаліть семена , потім часточки груш
покладіть
у воду з соком лимона
і варіть 3 хв.
3. М'ясо вимийте,
добре обсушити і наріжте невеликими шматочками поперек волокон. Посоліть ,
посипте паприкою і обваляйте в борошні.
4. У сотейнику
розігрійте масло і обжарьте м'ясо до рум'янцю . Цибулю очистіть і наріжте
тонкими полукольцами . Додайте до м'яса і
обсмажте все разом при помішуванні.
5. У сотейник влийте
пиво , покладіть мед. Доведіть до кипіння і тушкуйте 1 ч. Посоліть за смаком ,
посипте молотой паприкою. Додайте груші та держіть на маленькому вогні ще 10 хв. Розкладіть
по тарілках , прикрасьте за бажанням і подайте на стіл.
Комментариев нет:
Отправить комментарий