пятница, 9 января 2015 г.

Запіканка рецепт з фото

Запіканка «Дари літа»
На 4 порції
6 абрикосів 200 г червоної смородини 400 мл молока 3 стіл , ложки цукрового піску 70 г манної крупи 2 яйця 200 г сиру 1 чайн. ложка ванільного цукру 1 стіл , ложка цукрової пудри
1. Абрикоси вимийте проточною водою, обсушити, кожен плід розріжте навпіл і видаліть кісточки. Смородину вимийте і висушіть на паперовому рушнику .
2. Молоко влийте в каструлю, поставте на вогонь і доведіть до кипіння з цукровим піском. Всипте манну крупу і, помішуючи , варіть 3 хв.
3. Духовку розігрійте до 200 ° С . Яєчні жовтки відокремте від білків ( білки приберіть в холод) , перемішайте з сиром і ванільним цукром. З'єднайте з отриманою манною кашею .
4. Яєчні білки збийте і з'єднайте з сирною масою. У змащені будь-яким жиром формочки укладіть вийшла суміш , ягоди смородини й абрикоси зрізами вниз. Запікайте 20-30 хв. Перед подачею на стіл трохи остигнула запіканку посипте цукровою пудрою.


Комментариев нет:

Отправить комментарий