Запіканка «Дари літа»
На 4 порції
✓6
абрикосів ✓200 г червоної смородини ✓400 мл молока ✓3 стіл , ложки цукрового піску ✓70 г манної крупи ✓2 яйця ✓200 г сиру ✓1 чайн. ложка
ванільного цукру✓ 1 стіл , ложка цукрової пудри
1. Абрикоси
вимийте проточною водою, обсушити, кожен плід розріжте навпіл і видаліть
кісточки. Смородину вимийте і висушіть на паперовому рушнику .
2. Молоко
влийте в каструлю, поставте на вогонь і доведіть до кипіння з цукровим піском.
Всипте манну крупу і, помішуючи , варіть 3 хв.
3. Духовку
розігрійте до 200 ° С . Яєчні жовтки відокремте від білків ( білки приберіть в
холод) , перемішайте з сиром і ванільним цукром. З'єднайте з отриманою манною
кашею .
4. Яєчні білки
збийте і з'єднайте з сирною масою. У змащені будь-яким жиром формочки укладіть
вийшла суміш , ягоди смородини й абрикоси зрізами вниз. Запікайте 20-30 хв.
Перед подачею на стіл трохи остигнула запіканку посипте цукровою пудрою.
Комментариев нет:
Отправить комментарий