На 4 порції
✓1 кг рибного філе ✓г скибочки білого хліба ✓100 мл молока ✓1 цибулина ✓2 стіл , ложки рослинної олії 1 яйце ✓1 морква ✓100 г кореня селери ✓2 картоплини ✓100 г рису ✓соль
✓молотий
черний перець
1. Рибне
філе вимийте, залийте 2 л холодної води, доведіть до кипіння і варіть на
маленькому вогні 40 хв. Бульйон процідіть і зберіть .
2. З хліба
зріжте кірку , м'якуш залийте молоком і залиште на 10 хв. Рибне
філе подрібніть в блендері. Цибулю дрібно наріжте і злегка підрумяніть на рослинній олії.
3. У
подрібнене рибне філе добавте цибулю, хліб ( віджати !) І яйце. Посоліть , поперчіть і ретельно перемішайте. З приготованого фаршу сформуйте
невеликі фрикадельки .
4. Моркву,
селеру і картоплю наріжте кубиками. Бульйон доведіть до кипіння, покладіть рис
і варіть 10 хв. Потім додайте овочі, посоліть і поперчіть. Варіть 10 хв.
5.
У бульйон з овочами і рисом положіть приготовані фрикадельки і тримайте
на вогні ще 5-7 хв.
Комментариев нет:
Отправить комментарий