среда, 7 января 2015 г.

суп з фрикадельками рецепт приготування

На 4 порції
1 кг рибного філе г скибочки білого хліба 100 мл молока 1 цибулина 2 стіл , ложки рослинної олії 1 яйце 1 морква 100 г кореня селери 2 картоплини 100 г рису соль
молотий черний перець
1. Рибне філе вимийте, залийте 2 л холодної води, доведіть до кипіння і варіть на маленькому вогні 40 хв. Бульйон процідіть і зберіть .
2. З хліба зріжте кірку , м'якуш залийте молоком і залиште на 10 хв. Рибне філе подрібніть в блендері. Цибулю дрібно наріжте і злегка підрумяніть на рослинній олії.
3. У подрібнене рибне філе добавте цибулю, хліб ( віджати !) І яйце. Посоліть , поперчіть і ретельно перемішайте. З приготованого фаршу сформуйте невеликі фрикадельки .
4. Моркву, селеру і картоплю наріжте кубиками. Бульйон доведіть до кипіння, покладіть рис і варіть 10 хв. Потім додайте овочі, посоліть і поперчіть. Варіть 10 хв.

5. У бульйон з овочами і рисом положіть приготовані фрикадельки і тримайте на вогні ще 5-7 хв.

Комментариев нет:

Отправить комментарий