среда, 7 января 2015 г.

Кнедлі

сирні кнедлі
 На 2 порції
 200 г сиру 2 яйця
 150 г цукрового піску
 1 стіл, ложка крохмалю 4 стіл, ложки борошна
150 г рубленого мигдалю 70 г абрикосового джему 100 г сливочного масла
1. Сир 2 рази протріть через сито. Потім вбийте яйця, додайте 2 стол, ложки цукрового піску, крохмаль, борошно і добре перемішайте.
 2. Мигдаль підрум'яньте на сковороді без додавання жиру і дайте охолонути. Половину горіхів додайте в приготовленну сирну масу.
 3. Воду (500 мл) доведіть до кипіння з 1 стол, ложкою цукрового піску.
4. З сирної маси сформуйте невеликі кульки, обережно опустіть їх в киплячу воду і варіть на маленькому вогні 8-10 хв.
 5. Вершкове масло розтопіть і дайте трохи охолонути. Приготовлені кнедлі умочіть в тепле масло, потім обваляйте в залишку сахарного піску і жареном мигдалі.
6. На стіл подайте з обрикосовим джемом.
                                         

Комментариев нет:

Отправить комментарий