сирні кнедлі
На 2 порції
✓200
г сиру ✓2 яйця
✓150 г цукрового піску
✓1 стіл, ложка крохмалю ✓4 стіл, ложки борошна
✓150 г рубленого мигдалю ✓70 г абрикосового джему ✓100 г сливочного масла
1.
Сир 2 рази протріть через сито. Потім вбийте яйця, додайте 2 стол, ложки
цукрового піску, крохмаль, борошно і добре перемішайте.
2. Мигдаль підрум'яньте на
сковороді без додавання жиру і дайте охолонути. Половину горіхів додайте в приготовленну сирну
масу.
3. Воду (500 мл) доведіть до кипіння з 1 стол, ложкою
цукрового піску.
4.
З сирної маси сформуйте невеликі кульки, обережно опустіть їх в
киплячу воду і варіть на маленькому вогні 8-10 хв.
5. Вершкове масло розтопіть і дайте трохи
охолонути.
Приготовлені кнедлі умочіть в тепле
масло, потім обваляйте в залишку сахарного піску і жареном мигдалі.
Комментариев нет:
Отправить комментарий