Брускетта
з овочами
На 4
порції
✓1 маленький кабачок ✓б стіл, ложок оливкової олії ✓2
зубчики часнику
✓1 / 2 стручки перця чилі
✓12 скибочок білого хліба ✓декілька гілочок
базиліка ✓декілка кубиків бринзи ✓сіль ✓молотий черний перець
1.
Кабачок вимийте, добре обсушити паперовим рушником і наріжте маленькими кубиками.
2.
У сковороді розігрійте 2 стіл, ложки оливкової олії і обсмажте кабачки,
періодично помішуючи. Потім викладіть на паперовий рушник , щоб вбрався зайвий жир.
Посоліть і поперчіть.
3.
Помідори надріжте хрест- накрест , обдайте окропом і очистіть. М'якоть дрібно
наріжте. Часник очістіть і пропустіть через прес. М'якоть перцю чилі
дрібно нарубати.
4. Помідори перемішайте з часником і перцем чилі. Посоліть за
смаком. Скибочки хліба підрум'яньте на залишку оливковой олії і дайте трохи
охолонути. Отриману овочеву суміш викладіть на скибочки хліба , прикрасьте
листочками базиліку та кубиками бринзи. Відразу подайте на стіл.
Комментариев нет:
Отправить комментарий