среда, 7 января 2015 г.

брускетта рецепт

Брускетта з овочами
 На 4 порції
 1 маленький кабачок б стіл, ложок оливкової олії ✓2 зубчики часнику
1 / 2 стручки перця чилі
12 скибочок білого хліба декілька гілочок базиліка декілка кубиків бринзи сіль молотий черний перець
1. Кабачок вимийте, добре обсушити паперовим рушником і наріжте маленькими кубиками.
2. У сковороді розігрійте 2 стіл, ложки оливкової олії і обсмажте кабачки, періодично помішуючи. Потім викладіть на паперовий рушник , щоб вбрався зайвий жир. Посоліть і поперчіть.
3. Помідори надріжте хрест- накрест , обдайте окропом і очистіть. М'якоть дрібно наріжте. Часник очістіть і пропустіть через прес. М'якоть перцю чилі дрібно нарубати.
4. Помідори перемішайте з часником і перцем чилі. Посоліть за смаком. Скибочки хліба підрум'яньте на залишку оливковой олії і дайте трохи охолонути. Отриману овочеву суміш викладіть на скибочки хліба , прикрасьте листочками базиліку та кубиками бринзи. Відразу подайте на стіл.

Комментариев нет:

Отправить комментарий