Голубці з
сардельками
На 4 порції
✓8
сардельок ✓150 г твердого сиру
✓8
великих листя капусти ✓2 яйця ✓150 г
панірувальних сухарів ✓4 стіл , ложки рослинної олії ✓I 00 мл
сметани ✓г стіл , ложки рубленого кропу ✓соль ✓молотий
черний перець
1. Сардельки очистіть і варіть 3 хв. Дайте охолонути, потім кожну
сардельку розріжте уздовж навпіл. Сир наріжте довгими тонкими ломтіками , викладіть
на половину частин сардельок і накрийте залишилися сардельками .
2. Листя капусти вимийте, потім опустіть в киплячу підсолену воду
і варіть після повторного закипання 2 хв. Викладіть на друшляк , дайте охолонути
і обережно зріжте потовщення на листках гострим ножем.
3. На край кожного аркуша викладіть сардельку з сиром і акуратно зверніть трубочкою ,
підгинаючи краю.
4. Голубці з сардельками спочатку
умочіть у збиті яйця, потім запаніруйте в сухарях і обсмажте на олії з обох сторін. Сметану перемішайте з
рубаним кропом, посоліть, поперчіть і подайте до голубців .
Комментариев нет:
Отправить комментарий