среда, 7 января 2015 г.

рецепт голубців

Голубці з сардельками
На 4 порції
8 сардельок 150 г твердого сиру
8 великих листя капусти 2 яйця 150 г панірувальних сухарів 4 стіл , ложки рослинної олії I 00 мл сметани г стіл , ложки рубленого кропу соль молотий черний перець
1. Сардельки очистіть і варіть 3 хв. Дайте охолонути, потім кожну сардельку розріжте уздовж навпіл. Сир наріжте довгими тонкими ломтіками , викладіть на половину частин сардельок і накрийте залишилися сардельками .
2. Листя капусти вимийте, потім опустіть в киплячу підсолену воду і варіть після повторного закипання 2 хв. Викладіть на друшляк , дайте охолонути і обережно зріжте потовщення на листках гострим ножем.
3. На край кожного аркуша викладіть сардельку з сиром і акуратно зверніть трубочкою , підгинаючи краю.

4. Голубці з сардельками спочатку умочіть у збиті яйця, потім запаніруйте в сухарях і обсмажте на олії з обох сторін. Сметану перемішайте з рубаним кропом, посоліть, поперчіть і подайте до голубців .

Комментариев нет:

Отправить комментарий