Салат з лососем
На 4 порції
✓300 г консервованого лосося ✓3 невеликих стручка солодкого перцю✓8 помідорів чері ✓1 морква 1 червона цибулина ✓1 стебло цибулі- порею ✓1 зубчик часнику 4 стіл , ложки оливкової олії ✓1 стіл , ложка соку лимона.
1.
Консервований лосось відкиньте на сито , дайте повністю стекти рідині , рибу розділіть на шматочки.
2. Кожен
стручок солодкого перцю розрізати навпіл, видаліть серцевину з насінням ,
м'якоть вимийте
і наріжте
смужками.
3. Помідори
черрі вимийте і кожен розріжте навпіл. Моркву очистіть , вимийте і натріть на
тертці для корейської моркви. Цибулину очистіть і наріжте кільцями. Лук- порей
вимийте, очистіть і наріжте кільцями.
4. Підготовлені
овочі перемішайте і викладіть в салатник. Зверху покладіть шматочки лосося.
5. Для соусу
часник подрібніть , змішайте з оливковою олією і соком лимона , злегка збийте.
Посоліть і поперчіть за смаком. Салат заправте соусом , прикрасьте гілочками
петрушки.
Комментариев нет:
Отправить комментарий