воскресенье, 18 января 2015 г.

лисички у соусі

Бефстроганов з лисичками у ніжном сирно - перцевом соусі
На 4 порції:  250 г лисичок (або глив ) 1 цибулина  1 стебло цибулі-порею  300 г яловичини для антрекотів  2 стол, ложки рослиного масла  100 г сирного сиру з перцем.
Приготування:
1. Лисички очистити . Великі гриби розрізати пополам або на четвертинки . Ріпчасту цибулю очистити і дрібно порубать . Порей підготувати і нарізати тонкими кільцями. Яловичину вимити, обсушити і нарізати , як бефстроганов .
2. Розігріти в сковороді олію і, помішуючи, обжарить м'ясо до рум'яної скоринки. М'ясо викласти зі сковороди , посолить , поперчити і поставити в тепле місце. У жирі від смаження обжарить лисички близько 5 хв . Додати ріпчасту цибулю, порей і жарить ще 5 хв.
3. М'ясо знову викласти в сковороду з грибами, перемішати з творожним сиром і дати йому розпуститися. Посолити і поперчити за смаком.

Час приготування : 45 хв. В одній порції 320 ккал Білки - 23 г , жири -12 г, вуглеводи - 5 г

Комментариев нет:

Отправить комментарий