Бефстроганов з
лисичками у
ніжном сирно
- перцевом
соусі
На 4 порції: 250 г лисичок (або глив ) 1 цибулина 1 стебло цибулі-порею 300 г яловичини для антрекотів 2 стол, ложки рослиного масла 100 г сирного сиру з перцем.
Приготування:
1. Лисички очистити . Великі гриби розрізати пополам або на
четвертинки . Ріпчасту цибулю очистити і дрібно порубать . Порей підготувати і нарізати тонкими
кільцями. Яловичину вимити, обсушити і нарізати , як бефстроганов .
2. Розігріти в сковороді олію і, помішуючи, обжарить м'ясо до рум'яної скоринки. М'ясо викласти зі
сковороди , посолить ,
поперчити і поставити в тепле місце. У жирі від смаження обжарить лисички близько 5 хв . Додати ріпчасту
цибулю, порей і жарить ще 5
хв.
3. М'ясо знову викласти в сковороду з грибами, перемішати з
творожним сиром і дати йому розпуститися. Посолити і поперчити за смаком.
Час приготування : 45 хв. В одній порції 320 ккал Білки - 23
г , жири -12 г, вуглеводи - 5 г
Комментариев нет:
Отправить комментарий