Повітряний омлет зі спагеті і ковбасою салямі
На 2
порції: 100 г спагетті 2 стебла зеленого лука 100 г салямі 1 стол , ложка рослинного масла 4 стол , ложки томатного соусу з
базиліком 4 яйця 4 стол , ложки тертого
емментальського сиру.
Приготування:
1. Спагеті відварити у великій
кількості киплячої підсоленої води, відкинути на друшляк і дати їй стекти.
Зелену цибулю вимити, обсушити і нашинковать тонкими кільцями. Салямі, очистивши
від оболонки , нарізати кружечками.
2. У великій сковороді розігріти масло і, помішуючи
, обсмажити скибочки ковбаси. Викласти зелений лук і спагетті .
3. збити яйця
, додавши 3 стол , ложки
холодної води. Поступово ввести томатний соус. Рівномірно залити спагетті збитими
яйцями і посипати емментальський
сиром. Готувати омлет на слабкому вогні близько 15 хв. Яйця повинні лише
схопитися, а не затвердіти. Подати на стіл в сковороді, посипавши , за бажанням
, зеленню.
Час приготування : 30 хв
В одній порції 720 ккал
Білки - 34 г , жири - 45 г, вуглеводи - 46 г
Комментариев нет:
Отправить комментарий