воскресенье, 18 января 2015 г.

омлет із ковбасою

Повітряний омлет зі спагеті і ковбасою салямі
На 2 порції:  100 г спагетті  2 стебла зеленого лука  100 г салямі  1 стол , ложка рослинного масла  4 стол , ложки томатного соусу з базиліком  4 яйця 4 стол , ложки тертого емментальського сиру.
Приготування:
1. Спагеті відварити у великій кількості киплячої підсоленої води, відкинути на друшляк і дати їй стекти.
Зелену цибулю вимити, обсушити і нашинковать тонкими кільцями. Салямі, очистивши від оболонки , нарізати кружечками.
2. У великій сковороді розігріти масло і, помішуючи , обсмажити скибочки ковбаси. Викласти зелений лук і спагетті .
3.  збити яйця , додавши 3 стол , ложки холодної води. Поступово ввести томатний соус. Рівномірно залити спагетті збитими яйцями і посипати емментальський сиром. Готувати омлет на слабкому вогні близько 15 хв. Яйця повинні лише схопитися, а не затвердіти. Подати на стіл в сковороді, посипавши , за бажанням , зеленню.
Час приготування : 30 хв
В одній порції 720 ккал

Білки - 34 г , жири - 45 г, вуглеводи - 46 г

Комментариев нет:

Отправить комментарий