Сирний пиріг рецепт приготування
Інгредієнти: для тіста:
• вершкове
масло - 200 г;
• цукор -
175 г ;
• ванільний
цукор - 1 пакетик ;
• борошно -
200 г ;
• мигдаль -
50 г ;
• розпушувач
- 2 ч. ложки; яйця - 3
шт .; вершки -
50 г ;
для сирної маси :
• вершкове
масло - 75 г ; цукрова
пудра - 100 г ;
• лимонна
цедра -1 ч . ложка ; яйця - 3
шт,
• сир - 500
г; цукати -
200 г ; ванільний
пудинг - 1 пакетик ,
для
верхнього шару :
• вишневий
компот - 500 мл; абрикосовий компот - 500 мл ; горішки -
50 г.
Для приготування сирного пирога необхідно: Вершкове масло
збити в густу з цукром і ванільним цукром. Змішати просіяне борошно ,
подрібнений мигдаль і соду. Ввести в масляно- цукрову масу , додати яйця і
вершки. Збити все міксером протягом 2 хвилин. Змастити глибоке деко тонким
шаром рідкого жиру. Викласти в нього тісто рівним шаром і поставити на 20
хвилин у духовку , розігріту до 190 ° С . Приготувати сирну масу вершкове масло
збити з цукровою пудрою і лимонною цедрою , натертої на дрібній тертці. По
одному ввести яйця. Продовжити збивати. Потім додати сир, цукати , подрібнений
мигдаль і порошок ванільного пудингу . Все
ретельно перемішати.
Готовий гарячий корж намазати сирною масою. Зверху
викласти фрукти ягоди. Повернути пиріг в духовку і випікать ще 35 хвилин в тому
ж температурному режимі. Перед подачею на стіл розрізати на порції і посипати
рубленим горішками. Тільки що ви переглянули сирний
пиріг рецепт приготування.Рецепти тортів дивіться
ще за наступними посиланнями: Блинчики, торты, рулеты,запіканка,
десерты, пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий