понедельник, 8 декабря 2014 г.

Сирний пиріг

Сирний пиріг рецепт приготування
Інгредієнти: для тіста:
• вершкове масло - 200 г;
• цукор - 175 г ;
• ванільний цукор - 1 пакетик ;
• борошно - 200 г ;
• мигдаль - 50 г ;
• розпушувач - 2 ч. ложки; яйця - 3 шт .;  вершки - 50 г ;
для сирної маси :
• вершкове масло - 75 г ; цукрова пудра - 100 г ;
• лимонна цедра -1 ч . ложка ;  яйця - 3 шт,
• сир - 500 г;  цукати - 200 г ;  ванільний пудинг - 1 пакетик ,
 для верхнього шару :
• вишневий компот - 500 мл; абрикосовий компот - 500 мл ;  горішки - 50 г.
Для приготування сирного пирога необхідно: Вершкове масло збити в густу з цукром і ванільним цукром. Змішати просіяне борошно , подрібнений мигдаль і соду. Ввести в масляно- цукрову масу , додати яйця і вершки. Збити все міксером протягом 2 хвилин. Змастити глибоке деко тонким шаром рідкого жиру. Викласти в нього тісто рівним шаром і поставити на 20 хвилин у духовку , розігріту до 190 ° С . Приготувати сирну масу вершкове масло збити з цукровою пудрою і лимонною цедрою , натертої на дрібній тертці. По одному ввести яйця. Продовжити збивати. Потім додати сир, цукати , подрібнений мигдаль і порошок ванільного пудингу . Все ретельно перемішати.
Готовий гарячий корж намазати сирною масою. Зверху викласти фрукти ягоди. Повернути пиріг в духовку і випікать ще 35 хвилин в тому ж температурному режимі. Перед подачею на стіл розрізати на порції і посипати рубленим  горішками.  Тільки що ви переглянули  сирний пиріг рецепт приготування.Рецепти тортів дивіться ще за наступними посиланнями:   Блинчики, торты, рулеты,запіканка, десерты, пиріжки,пироги

Комментариев нет:

Отправить комментарий