воскресенье, 7 декабря 2014 г.

Праздничный торт своими руками рецепт

Для приготування празничного торта «Тірамісу» своими руками треба мати - • сир « Маскарпоне» - 400 г ;
• яйця - 5 шт .;
• цукрова пудра - у2 склянки ;
• коньяк - 2 ст. ложки;
• міцна кава - 250 мл ;
• печиво для «Тірамісу» -1 упаковка ;
• какао - 2 ч. ложки.
Для приготування празничного торта Тірамісу своими руками необхідно відокремити білки від жовтків. Жовтки збити з цукровою пудрою до однорідної суміші і збільшення об'єма в 2-3 рази. Додати сир , все перемішать . Білки теж збити і акуратно добавіть в отриману суміш . Зварити 250 мл міцної кави, дати охолонути, а потім змішати з коньяком. Занурюючи в кавово- коньячну суміш кожне печиво , викласти його на дно будь посуду.Поверх печива вилити кремову суміш і посипати шоколадною крошкой . Укладений таким чином торт помістить в холодильник на 2-3 години.Перед подачею на стіл рясно посипать какао. Тільки що ви переглянули торт «Тірамісу» рецепт приготування. Рецепти приготування тортів дивіться ще за наступними посиланнями:  Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги






Комментариев нет:

Отправить комментарий