Для
приготування празничного торта «Тірамісу» своими
руками треба мати - • сир « Маскарпоне» - 400 г ;
• цукрова пудра - у2 склянки ;
• коньяк - 2 ст. ложки;
• міцна кава - 250 мл ;
• печиво для «Тірамісу» -1 упаковка ;
• какао - 2 ч. ложки.
Для
приготування празничного торта Тірамісу своими
руками необхідно відокремити білки від жовтків. Жовтки
збити з цукровою пудрою до однорідної суміші і збільшення об'єма в 2-3 рази. Додати сир , все перемішать . Білки теж збити і акуратно добавіть в
отриману суміш . Зварити 250 мл міцної кави, дати охолонути, а потім змішати з
коньяком. Занурюючи в кавово- коньячну суміш кожне
печиво , викласти його на дно будь посуду.Поверх печива вилити кремову суміш і
посипати шоколадною крошкой . Укладений таким чином торт помістить в холодильник на 2-3 години.Перед
подачею на стіл рясно посипать какао. Тільки що ви переглянули торт «Тірамісу» рецепт приготування.
Рецепти приготування тортів дивіться ще за наступними посиланнями: Блинчики,торты,рулеты,запіканка,
десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий