воскресенье, 16 ноября 2014 г.

Борщ закатка на зиму

 На 1 г буряків - по 1 кг моркви , капусти , червоних помідорів , 0,5 кг цибулі , 0,5 л рослинного масла , по 2 ст . л . солі , цукру , 1 ч . л . лимонной кислоти. 

Буряк і моркву натерти на крупній тертці. Капусту , помідори і цибулю - нарізати . Всі овочі перемішати . Додати рослинне масло , сіль , цукор , лимонну кислоту і варити 40 хв , помішуючи . Потім розкласти в гарячому вигляді по підготовлених банкам і закатати . Взимку на 2 л м'ясного бульйону додати 0,5 л борщу і картофель . Борщ готовий.

Комментариев нет:

Отправить комментарий