Маринований
буряк швидкого приготування
• 1,5 кг молодого буряка
• 100 г кореня імбиру
• 3 ст . л . цукру
• 2 ст . л . меленої кориці
Для маринаду
:
• 0,5 л яблучного оцту
• 2 склянки води
• 1 ст . л . солі
Буряк очистити , промити
під струменем прохолодної води і викласти в каструлю . Залити овочі водою ,
всипати цукор , довести до кипіння і проварити протягом 15-20 хв . Готовий
буряк витягти з відвару і нарізати скибочками . Наповнити ними простерилізовані
банки по горлечко . У кожну ємність укласти посічений шматочками корінь імбиру
, всипати корицю.
Приготувати
маринад . Воду закип'ятити ; посолити , зняти з вогню.
Влити оцет і добре перемішати .Залити киплячим маринадом буряк в банках ,
прикрити ємності кришками і простерилізувати протягом 15 хв . Заготовки
закатати або закрити щільними пластиковими кришками і залишити в теплому місці
на добу .
Комментариев нет:
Отправить комментарий