воскресенье, 16 ноября 2014 г.

Маринований буряк

Маринований буряк швидкого приготування
• 1,5 кг молодого буряка
• 100 г кореня імбиру
• 3 ст . л . цукру
• 2 ст . л . меленої кориці
Для маринаду :
• 0,5 л яблучного оцту
• 2 склянки води
• 1 ст . л . солі
Буряк очистити , промити під струменем прохолодної води і викласти в каструлю . Залити овочі водою , всипати цукор , довести до кипіння і проварити протягом 15-20 хв . Готовий буряк витягти з відвару і нарізати скибочками . Наповнити ними простерилізовані банки по горлечко . У кожну ємність укласти посічений шматочками корінь імбиру , всипати корицю.

Приготувати маринад . Воду закип'ятити ; посолити , зняти з вогню. Влити оцет і добре перемішати .Залити киплячим маринадом буряк в банках , прикрити ємності кришками і простерилізувати протягом 15 хв . Заготовки закатати або закрити щільними пластиковими кришками і залишити в теплому місці на добу .

Комментариев нет:

Отправить комментарий