воскресенье, 16 ноября 2014 г.

мариновані гливи

1,5 кг глив ; 2 л води ; 3 лаврових листа; 5 шт . гвоздики ; 10 шт . перцю горошком чорного і духмяного ; 1 ст . л . насіння кропу ; 3 ст . л . солі ; 1 ст . л . цукру ; 5 ст . л . винного оцту ( 6 %).
У глив відрізати корінці і злегка сполоснути гриби .
Ніжки нарізати кружечками . Капелюшки - середніми шматочками .Гливи помістити в " каструлю . Всипати сіль , цукор , насіння кропу , перець і гвоздику . Додати оцет і лавровий лист.Влити воду , довести до кипіння і варити близько 25-30 хвилин. Остудити , перекласти в стерилізовані банки . Закрити кришками .

Готово вже на наступний день. Зберігати в холодильнику можна близько 1 місяця.

Комментариев нет:

Отправить комментарий