1,5 кг глив ; 2
л води ; 3 лаврових листа; 5 шт . гвоздики ; 10 шт . перцю горошком чорного і
духмяного ; 1 ст . л . насіння кропу ; 3 ст . л . солі ; 1 ст . л . цукру ; 5
ст . л . винного оцту ( 6 %).
У глив відрізати корінці і злегка
сполоснути гриби .
Ніжки нарізати кружечками . Капелюшки
- середніми шматочками .Гливи помістити в " каструлю . Всипати сіль ,
цукор , насіння кропу , перець і гвоздику . Додати оцет і лавровий лист.Влити
воду , довести до кипіння і варити близько 25-30 хвилин. Остудити , перекласти
в стерилізовані банки . Закрити кришками .
Готово вже на наступний день.
Зберігати в холодильнику можна близько 1 місяця.
Комментариев нет:
Отправить комментарий