Курка тушкована з грибами
1 кг курки ; 1 ріпчаста цибулина ;
500 г грибів ; 2 ст . л . пшеничного борошна ; 500 мл вершків ( 10 %) ; сіль ,
перець чорний мелений - за смаком.
Курку обробити на шматочки .
Посолити , поперчити , обсмажити на сковороді на рослинному маслі.Окремо , на
іншій сковороді обсмажити гриби і цибулю , порізану півкільцями , посолити.
Додати до цибулі з грибами дві столові ложки борошна , обсмажити все разом.Висипати
суміш грибів , цибулі та борошна на курку , залити все вершками . Довести
вершки до кипіння , накрити сковорідку кришкою і залишити гаситися на
повільному вогні до готовності курки .Вимкнути вогонь і дати готової тушкованою
курки настоятися під кришкою .
Комментариев нет:
Отправить комментарий