воскресенье, 16 ноября 2014 г.

Курка з грибами

Курка тушкована з грибами
1 кг курки ; 1 ріпчаста цибулина ; 500 г грибів ; 2 ст . л . пшеничного борошна ; 500 мл вершків ( 10 %) ; сіль , перець чорний мелений - за смаком.

Курку обробити на шматочки . Посолити , поперчити , обсмажити на сковороді на рослинному маслі.Окремо , на іншій сковороді обсмажити гриби і цибулю , порізану півкільцями , посолити. Додати до цибулі з грибами дві столові ложки борошна , обсмажити все разом.Висипати суміш грибів , цибулі та борошна на курку , залити все вершками . Довести вершки до кипіння , накрити сковорідку кришкою і залишити гаситися на повільному вогні до готовності курки .Вимкнути вогонь і дати готової тушкованою курки настоятися під кришкою .

Комментариев нет:

Отправить комментарий