воскресенье, 16 ноября 2014 г.

Різотто з грибами

Різотто з білими грибами
300-450 г рису; 450 г консервірованного тунця ; 200 г білих сушених грибів ; 1 перець болгарський ; 2 невеликих цукіні ; 2 помідора ; 200 г зеленого горошку ; 35 г маслин без кісточок ; 1 л бульйону ; 1 морквина ; 50 г пармезану ; 1 цибулина ; 2 зубчики часнику ; 1 ст . л . оливкового масла ; сіль , спеції.
Сухі білі гриби попередньо замочити . Відварити в протягом 1.5-20 хвилин.
Нашаткувати моркву , цибулю . Нарізать перець , часник , маслини , помідори , кабачки , доведені до полуготовності гриби .
Нагріти олію у великій сковороді . На ньому піджарить цибулю , часник . Додати промитий рис і перемішати таким чином , щоб масло обволокло кожне зерно. Додати небагато ( не весь ) бульйон . Довести до кипіння
Окремо припустити помідори , гриби , цукіні , перець на окремій сковороді . Потім додати їх до рису , долити ще трохи бульйону .

В кінці приготування ( через 15 хвилин ) додати відвареної горошок , тунець , маслини і добре все вимішать . Присмачити спеціями. Додати залишки бульйону і варити ще 5 хвилин під закритою кришкою .

Комментариев нет:

Отправить комментарий