8-10 великих печериць ; 300 г креветок ;
100 г твердого сиру ; 1 ріпчаста цибулина ; сіль .
Печериці добре промити. Видалити у
печериць ніжки .
Ріпчасту цибулю порізати полукольцами
. Подрібнити ніжки шампіньонов .
Обсмажити на рослинній олії
подрібнені ніжки печериць і ріпчасту цибулю , посолити.
Креветки відварити і очистити від
панцирів . Обсмажити креветки разом з цибулею і ніжками від шампіньонов . Суміш
остудити .
Капелюшки від печериць разложіть на
деку , змащеному рослинним маслом. Покласти суміш з лука , грибів і креветок в
капелюшки .
Сир потерти . Посипати тертим сиром
печериці .
Поставити деко в духовку і запікати
печериці до росплавлення сиру .
Комментариев нет:
Отправить комментарий