воскресенье, 16 ноября 2014 г.

Фаршировані печериці

8-10 великих печериць ; 300 г креветок ; 100 г твердого сиру ; 1 ріпчаста цибулина ; сіль .
Печериці добре промити. Видалити у печериць ніжки .
Ріпчасту цибулю порізати полукольцами . Подрібнити ніжки шампіньонов .
Обсмажити на рослинній олії подрібнені ніжки печериць і ріпчасту цибулю , посолити.
Креветки відварити і очистити від панцирів . Обсмажити креветки разом з цибулею і ніжками від шампіньонов . Суміш остудити .
Капелюшки від печериць разложіть на деку , змащеному рослинним маслом. Покласти суміш з лука , грибів і креветок в капелюшки .
Сир потерти . Посипати тертим сиром печериці .

Поставити деко в духовку і запікати печериці до росплавлення сиру .

Комментариев нет:

Отправить комментарий