вторник, 16 сентября 2014 г.

Осінній салат



Для приготування осіннього салата треба мати: 1 кг цибулі , 1 кг капусти , 1 кг моркви , 1,5 кг червоних помідорів , 3 кг грибів ( шампіньонів ) , 1 стакан соняшникового масла , 2 ст . л . солі , 2 ст . л . цукру , 1 ст . л . оцтової есенції , спеції за смаком. Для приготування осіннього салата необхідно:Цибулю порізати полукольцами . Моркву нашаткувать на крупній терці . Капусту нашаткувати. Помідори порізати . Гриби нарізати і злегка пожарить на сковороді , щоб випарити всю воду .Підготовлені овочі скласти в ємність (у мене для цього є алюмінієвий тазік ) , додати сіль і цукор і варити , постійно помішувати , щоб не пригоріло , 1 година 20 хв . Потім додати соняшникове масло , спеції і оцтовому есенцію . Проварити ще 10 хв , розкласти по стерільним банкам і закатати .Вихід - 4 л . Тільки що ви переглянули осінній салат рецепт  приготування. Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:  домашние заготовки

Комментариев нет:

Отправить комментарий