Для приготування
осіннього салата треба мати: 1 кг цибулі , 1
кг капусти , 1 кг моркви , 1,5 кг червоних помідорів , 3 кг грибів (
шампіньонів ) , 1 стакан соняшникового масла , 2 ст . л . солі , 2 ст . л .
цукру , 1 ст . л . оцтової есенції , спеції за смаком. Для приготування осіннього салата необхідно:Цибулю порізати полукольцами . Моркву нашаткувать на
крупній терці . Капусту нашаткувати. Помідори порізати . Гриби нарізати і
злегка пожарить на сковороді , щоб випарити всю воду .Підготовлені овочі скласти в ємність
(у мене для цього є алюмінієвий тазік ) , додати сіль і цукор і варити ,
постійно помішувати , щоб не пригоріло , 1 година 20 хв . Потім додати
соняшникове масло , спеції і оцтовому есенцію . Проварити ще 10 хв , розкласти
по стерільним банкам і закатати .Вихід - 4 л . Тільки що ви переглянули осінній салат рецепт приготування. Рецепти приготування
дивіться ще за наступними посиланнями: домашние заготовки
Страницы
- Главная страница
- технология приготовления продуктов
- Вторые блюда
- Первые блюда
- Приготовление шашлыка
- блюда с рыбы и морепродуктов
- Блюда из птицы
- блюда из мяса
- салаты и закуски
- домашние заготовки
- вареники,чебуреки
- Блюда из круп, и макаронных изделий
- каши
- холодець
- котлеты
- пицца, паста,роллы,рагу
- страви із гарбуза
- блюда из печенки
- бутерброды
- приготовления блюд для детей
- блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий