пятница, 25 июля 2014 г.

часник маринований

часник маринований ( варіант 1 )
Для приготування часника маринованого треба мати: 
Часник, 35 мл 9 %-ного столового оцту.
 Для маринаду: Розмарин за смаком,1 л води, 50 г солі.
Для приготування маринаду у воду всипати сіль , до - бавить оцет , розмарин і довести до кипіння.
 Для приготування часника маринованого необхідно: Залити головки часнику холодной водою і залишити на 4 години , після чого розкласти по літровим банкам , залити маринадом і стерилізувати протягом 15 хвилин , а потім закатати .
часник маринований ( варіант 2 )
Для приготування часника маринованого треба мати: Часник
 Для маринаду:Розмарин , чорний 1 л води,перець горошком за смаком, 100 г цукру, 40 г солі, 60 мл 9 %-ного столового оцту.
Для приготування маринаду у воду всипати сіль і цукор , додати оцет і довести до кипіння.
Для приготування часника маринованого необхідно:
Зубчики часнику залити кипятком на 1 хвилину , дати охолонути в холодній воді , відкинути на друшляк , розкласти по півлітрових банкам разом з гілочками розмарину і горошинами чорного перцю.
Залити все гарячим маринадом і стерилізувати протягом 5 минут , після чого закатати.
часник маринований ( варіант 3 )
Для приготування часника маринованого треба мати: Часник 1 л води, 20 г солі, 20 г цукру.Лавровий лист , чорний перець горошком за смаком.
Для маринаду:
1 л води,10 мл 70 %-ної оцтової кислоти.
Для приготування маринаду воду закип'ятити з цукром , сіллю , оцтовою кислотою , лавровим листом і чорним перцем горошком. Для приготування часника маринованого необхідно: Зубчики часнику покласти в друшляк , опустити в доведену до кипіння підсолену воду на 1 хвилину , розкласти по банках , залити киплячим маринадом і закатати.
часник маринований ( варіант 4 )
Для приготування часника маринованого треба мати: часник
Для маринаду: 1 л води, 100 г буряка, 100 мл 9 %-ного столового оцту, 35 г солі, 35 г цукру.
Для приготування часника маринованого необхідно:
Зубчики часнику залити окропом на 1 хвилину , остудити в холодній воді , відкинути на дуршлаг , розкласти по банках , залити маринадом , стерілізовать півлітрову банку 5 хвилин , закатати.

 Для приготування маринаду закип'ятити воду з сіллю , цукром , уксусом і буряком , попередньо нарізаним шматочками. Тільки що ви переглянули часник маринований. Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:   домашние заготовки

Комментариев нет:

Отправить комментарий