вторник, 22 июля 2014 г.

цибуля маринована

цибуля маринована ( варіант 1 )
Для приготування цибулі маринованой треба мати: Ріпчасту цибулю ( вибірок ), 1 л води, 120 г солі. Для маринаду:
1 л води, 35 мл 9 %-ного столового оцту.
Запашний перець , лавровий лист , чорний перець за смаком.
Для приготування маринаду додати у воду душистий і чорний перець , лавровий лист , оцет і довести до кипіння.
Для приготування цибулі маринованой необхідно:
Закип'ятити воду з сіллю , бланшувати в ній цибулю 1 хв, потім дати охолонути в холодній воді , розкласти по літровим банкам , залити маринадом і стерилізувати протягом 15 хвилин , після чого закатати.
цибуля маринована ( варіант 2 )
Для приготування цибулі маринованой треба мати: Ріпчасту цибулю ( вибірок ), 1 л води,30 мл лимонного соку.
Для маринаду:
1 л води,200 мл 9 %-ного столового оцту,25 г солі
 Для приготування цибулі маринованой необхідно:
Залити цибулю сумішшю води і лимонного соку , довести до кипіння і відкинути на друшляк.
Для приготування маринаду у воду всипати сіль , додати оцет і дати закипіти.
Розкласти цибулю по літровим банкам , залити маринадом , стерилізувати протягом 20 хв, а потім закатати .
цибуля маринована ( варіант 3 )
Для приготування цибулі маринованой треба мати: Цибуля ріпчаста, 50 г цукру, 50 г солі.
Для маринаду: Лавровий лист , 1 л води, зірочки гвоздики , мелений червоний, 150 мл 5 %-ного столового оцту, перець за смаком.
Для приготування маринаду закип'ятити воду з цукром , сіллю , лавровим листом , гвоздикою і червоним перцем.
Для приготування цибулі маринованой необхідно:Бланширувати лук 1 хвилину , розкласти по літровим банкам , залити маринадом , добавить оцет і стерилізувати протягом 7 хвилин , після чого закатати. Тільки що ви переглянули цибуля маринована. Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:   домашние заготовки

Комментариев нет:

Отправить комментарий