цибуля
маринована ( варіант 1 )
Для приготування цибулі
маринованой треба мати: Ріпчасту цибулю ( вибірок ), 1 л води, 120 г
солі. Для маринаду:
1
л води, 35
мл 9 %-ного столового оцту.
Запашний
перець , лавровий лист , чорний перець за смаком.
Для
приготування маринаду додати у воду душистий і чорний перець , лавровий лист ,
оцет і довести до кипіння.
Для приготування цибулі
маринованой необхідно:
Закип'ятити
воду з сіллю , бланшувати в ній цибулю 1 хв, потім дати охолонути в
холодній воді , розкласти по літровим банкам , залити маринадом і стерилізувати
протягом 15 хвилин , після чого закатати.
цибуля
маринована ( варіант 2 )
Для приготування цибулі
маринованой треба мати: Ріпчасту цибулю ( вибірок ), 1 л води,30 мл
лимонного соку.
Для маринаду:
1
л води,200
мл 9 %-ного столового оцту,25 г
солі
Для
приготування цибулі
маринованой необхідно:
Залити
цибулю сумішшю води і лимонного соку , довести до кипіння і відкинути на друшляк.
Для
приготування маринаду у воду всипати сіль , додати оцет і дати закипіти.
Розкласти
цибулю по літровим банкам , залити маринадом , стерилізувати протягом 20 хв, а
потім закатати .
цибуля
маринована ( варіант 3 )
Для приготування цибулі
маринованой треба мати: Цибуля ріпчаста, 50 г цукру, 50 г
солі.
Для маринаду: Лавровий лист , 1 л води, зірочки гвоздики ,
мелений червоний,
150 мл 5 %-ного столового оцту, перець за смаком.
Для
приготування маринаду закип'ятити воду з цукром , сіллю , лавровим листом ,
гвоздикою і червоним перцем.
Для приготування цибулі
маринованой необхідно:Бланширувати
лук 1 хвилину , розкласти по літровим банкам , залити маринадом , добавить оцет
і стерилізувати протягом 7 хвилин , після чого закатати. Тільки
що ви переглянули цибуля маринована. Рецепти приготування дивіться ще за
наступними посиланнями: домашние заготовки
Комментариев нет:
Отправить комментарий