500 г
листкового тіста. 50 г цукрової пудри. 50 мл води. 20 г насіння маку. 100 г
ядер арахісу. 100 г ядер волоських горіхів. 50 г ядер мигдалю. Ванілін за
смаком.
Арахіс , мигдаль та волоські горіхи (залишивши
небагато для прикраси) роздрібнити , додати мак і розвести сиропом з цукрової
пудри , ваніліну і води.Тісто розморозити , розрізати на смуги , розподілити по
них отриману начинку , згорнути і випікати в духовці при температурі 180 ° С
протягом 25 хвилин. Готові рулетики подати на стіл, прикрасивши половинками
ядер грецьких горіхів.Тільки що ви переглянули : Рулет з листкового тіста.Рецепти приготування рулетів
дивіться ще за наступними посиланнях:Блинчики,торты,рулеты,запіканка,десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий