пятница, 11 апреля 2014 г.

Рулет з листкового тіста


500 г листкового тіста. 50 г цукрової пудри. 50 мл води. 20 г насіння маку. 100 г ядер арахісу. 100 г ядер волоських горіхів. 50 г ядер мигдалю. Ванілін за смаком.

Арахіс , мигдаль та волоські горіхи (залишивши небагато для прикраси) роздрібнити , додати мак і розвести сиропом з цукрової пудри , ваніліну і води.Тісто розморозити , розрізати на смуги , розподілити по них отриману начинку , згорнути і випікати в духовці при температурі 180 ° С протягом 25 хвилин. Готові рулетики подати на стіл, прикрасивши половинками ядер грецьких горіхів.Тільки що ви переглянули : Рулет з листкового тіста.Рецепти приготування  рулетів дивіться ще за наступними посиланнях:Блинчики,торты,рулеты,запіканка,десерты,пиріжки,пироги

Комментариев нет:

Отправить комментарий