200 г
тонкого лаваша.
100 г лісових грибів. 100 г ріпчастої цибулі. 100 г помідорів. 100 г
сиру твердих сортів. 50 г листового салату. 10 мл рослинного масла. Мелений
чорний перець і сіль за смаком.
Гриби нарізати невеликими шматочками, викласти
в сковороду з рослинним маслом і гасити 10-15 хвилин.
Додати нарубані помідори і нашинковану цибулю, посолити, поперчити і перемішать. На лаваш викласти листя салату і грибну
начинку, посипати тертим сиром і згорнути. Тільки що ви
переглянули : Рулетики з
лаваша з грибами.Рецепти приготування рулетів
дивіться ще за наступними посиланнях:Блинчики,торты,рулеты,запіканка,десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий