понедельник, 7 апреля 2014 г.

Приготування рулетів


Рулетики з млинців з оселедцем
Для приготування рулетів необхідно:
300 мл молока. 50 г пшеничного борошна. 3 яйця.200 г солоного філе оселедця. 20 г зелені кропу. 10 мл рослинного масла. 50 г сметани. Мелений білий перець і сіль за смаком.
Із молока , 1 яйця , борошна і солі приготувати тісто і спекти 4 млинчика . Залишившиєся яйця зварити круто , нарубати , з'єднати з дрібно нарізаним філе оселедця і нашаткованої зеленню кропу , поперчити і перемішати.Отриману начинку викласти на млинці , згорнути їх і подати на стіл зі сметаною.
Рулетики з млинців з сьомгою
Для приготування рулетів необхідно:
200 мл молока. 30 г пшеничного борошна. 2 яйця.100 г солоного філе сьомги. 60 г листового салату. 100 г вершкового сиру. Зелень кропу і лимон для прикраси. Мелений чорний перець і сіль за смаком.
Яйця збити з молоком і борошном , посолити і перемішати. З напів- ченного тіста спекти млинці .
Філе сьомги нарізати невеликими шматочками. Листя салату нарубати .На кожен млинець розподілити шар сиру , потім розкласти листя салату і шматочки риби , поперчити і згорнути .Готові рулетики подати на стіл , прикрасивши скибочками лимона і зеленню кропу.
Рулетики з млинців з огірками
Для приготування рулетів необхідно:
200 мл молока. 30 г пшеничного борошна.1 яйце.100 г солоного філе сьомги. 50 г огірків. 20 г зеленої цибулі. 50 г вершкового сиру. Листовий салат для прикраси. Мелений білий перець і сіль за смаком.
Молоко змішати з борошном , яйцем і сіллю. З отриманого тіста спекти 3 млинчика . Філе сьомги і огірки нарізати невеликими шматочками , зелена цибуля нашаткувати.На кожен млинець викласти сир , шматочки сьомги і огірків , посипати зеленою цибулею , поперчити і згорнути . Готові рулетики розрізати навпіл і подати на стіл на листі салату.
Рулетики з млинців з сиром
Для приготування рулетів необхідно:
250 мл молока. 50 г пшеничного борошна.1 яйце.100 г овечого сиру. 50 г відвареної моркви. 30 г зелені кропу. 10 мл рослинного масла. Мелений білий перець і сіль за смаком.
З молока , борошна , яйця і солі замісити рідке тісто і спекти млинці .Моркву нарізати тонкою соломкою , з'єднати з нашаткованою зеленню кропу і розім'ятим сиром , посолити , поперчити і перемішати.Отриману масу викласти на млинці , згорнути їх , обсмажити з двох сторін в рослинному маслі до утворення рум'яної скоринки і відразу ж подати на стіл. Тільки що ви переглянули : Приготування рулетів.Рецепти приготування  рулетів дивіться ще за наступними посиланнях: Блинчики,торты,рулеты,запіканка,десерты,пиріжки,пироги

Комментариев нет:

Отправить комментарий