пятница, 28 марта 2014 г.

Рулет с джемом рецепт


100 г пшеничного борошна. 2 яйця. 100 г цукру. 300 мл вершків. 200 г малинового джему. Коричневий цукор для прикраси. Ванілін і сіль за смаком.
З просіяного борошна , збитих з цукром у міцну піну яєць , солі , ваніліну і вершків замісити рідке тісто , вилити його на вистелений пергаментним папером деко і випікати в духовці при температурі 180 ° С протягом 30 хвилин.По теплому коржу рівномірно розподілити джем ( 150 г) , згорнути , покрити залишилися джемом і посипати коричневим цукром. Готовий рулет нарізати порційними шматочками і подати на стіл. Тільки що ви переглянули : Рулет с джемом рецепт. Рецепти приготування  рулетів дивіться ще за наступними посиланнях:Блинчики,торты,рулеты,запіканка,десерты,пиріжки,пироги

Комментариев нет:

Отправить комментарий