100 г пшеничного борошна. 2 яйця. 100 г цукру. 300 мл вершків. 200 г
малинового джему. Коричневий цукор для прикраси. Ванілін і сіль за смаком.
З просіяного борошна ,
збитих з цукром у міцну піну яєць , солі , ваніліну і вершків замісити рідке
тісто , вилити його на вистелений пергаментним папером деко і випікати в
духовці при температурі 180 ° С протягом 30 хвилин.По теплому коржу
рівномірно розподілити джем ( 150 г) , згорнути , покрити залишилися джемом і
посипати коричневим цукром. Готовий рулет нарізати порційними шматочками і
подати на стіл. Тільки що ви переглянули : Рулет с джемом рецепт. Рецепти приготування рулетів
дивіться ще за наступними посиланнях:Блинчики,торты,рулеты,запіканка,десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий