200 г пшеничного борошна. 500 мл вершків. 200 г цукру. 4 яйця.200 г вершкового масла. 150 г ядер арахісу. 50 г горіхової пудри. 10 рослинного масла. Ванілін і сіль за
смаком.
З яєць , вершків , цукру ,
борошна , солі і ваніліну замісити тісто , виложити його на змащений олією лист
і випікати в духовці при температурі 180 ° С 30 хвилин.Розм'якшене вершкове
масло добре збити з горіховою пудрою.Теплий корж згорнути , дати охолонути ,
розгорнути , рівномірно розподілити по ньому більшу частину отриманого крему ,
знову згорнути , змастити кремом, що залишився , посипати обсмаженою арахісом і
охолодити. Готовий рулет подати на стіл , нарізавши порційними шматочками. Тільки що ви переглянули : Рулет з масляним кремом.Рецепти приготування рулетів
дивіться ще за наступними посиланнях:Блинчики,торты,рулеты,запіканка,десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий