пятница, 28 марта 2014 г.

Рулет шоколадний


200 г пшеничного борошна. 4 яйця .50 мл води. 500 мл вершків. 200 г цукру. 100 г вершкового масла. 100 г темного шоколаду .10 мл рослинного масла. 2 г меленого анісу .2 г меленої кориці. Цукрова пудра і зірочка анісу для прикраси. Ванілін і сіль за смаком.
З борошна , яєць , цукру , вершків , солі , ваніліну і гарячої води замісити тісто , перекласти на деко , змазаний рослинним маслом , і випікати в духовці при температурі 180 ° С протягом 30 хвилин.Розм'якшене вершкове масло з'єднати з розтопленим на водяній бані шоколадом , всипати корицю , молотий аніс і добре перемішати.Корж теплим згорнути , дати охолонути , розгорнути , одномірно розподілити по ньому отриманий крем і знову згорнути . Готовий рулет подати на стіл , посипавши цукорної пудрою і прикрасивши зірочкою анісу. Тільки що ви переглянули рулет  шоколадний.Рецепти приготування  рулетів дивіться ще за наступними посиланнях:Блинчики,торты,рулеты,запіканка,десерты,пиріжки,пироги

Комментариев нет:

Отправить комментарий