200 г пшеничного
борошна. 4 яйця .50 мл води. 500 мл вершків. 200 г цукру. 100 г вершкового
масла. 100 г темного шоколаду .10 мл рослинного масла. 2 г меленого анісу .2 г
меленої кориці. Цукрова пудра і зірочка анісу для прикраси. Ванілін і сіль за
смаком.
З борошна , яєць , цукру , вершків , солі , ваніліну і гарячої води
замісити тісто , перекласти на деко , змазаний рослинним маслом , і випікати в
духовці при температурі 180 ° С протягом 30 хвилин.Розм'якшене вершкове масло
з'єднати з розтопленим на водяній бані шоколадом , всипати корицю , молотий
аніс і добре перемішати.Корж теплим згорнути , дати охолонути , розгорнути ,
одномірно розподілити по ньому отриманий крем і знову згорнути . Готовий рулет подати на стіл , посипавши
цукорної пудрою і прикрасивши зірочкою анісу. Тільки що ви переглянули рулет шоколадний.Рецепти приготування рулетів
дивіться ще за наступними посиланнях:Блинчики,торты,рулеты,запіканка,десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий