Згущене молоко,200 г
пшеничного борошна, яйця 50
мл води 400 мл вершків 150 г цукру 150 г вареного згущеного молока 100 г ядер
арахісу 20 г вершкового масла 10 мл рослинного масла. Ванілін і сіль за смаком.З борошна , збитих віночком в
міцну піну яєць , ваніліна , цукру ,
солі , вершків і горячей води приготувати тісто , викласти його на змащений
растітельним маслом деко і випікати в
духовці при температурі 180 ° С в протягом 30 хвилин.Корж , давши йому трохи
охолонути , покрити шаром згущеного молока і згорнути . Готовий рулет змастити
розм'якшеним вершковим маслом і густо посипати подрібненим арахісом. Тільки що ви переглянули : РУЛЕТ З ГОРІХАМИ. Рецепти приготування рулетів дивіться ще за наступними
посиланнях:Блинчики,торты,рулеты,запіканка,десерты,пиріжки,пироги
Страницы
- Главная страница
- технология приготовления продуктов
- Вторые блюда
- Первые блюда
- Приготовление шашлыка
- блюда с рыбы и морепродуктов
- Блюда из птицы
- блюда из мяса
- салаты и закуски
- домашние заготовки
- вареники,чебуреки
- Блюда из круп, и макаронных изделий
- каши
- холодець
- котлеты
- пицца, паста,роллы,рагу
- страви із гарбуза
- блюда из печенки
- бутерброды
- приготовления блюд для детей
- блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий