500 г яблук
солодких сортів 50 г пшеничного борошна 4 яйця 60 г цукру 10 мл рослинного
масла М'ята для прикраси. Мелена кориця і ванілін за смаком.
Цукор (40 г) збити з жовтками, ввести окремо збиті
білки, всипати борошно, корицю і ванілін. Тісто викласти на
змащене рослиним маслом деко і випікати
в духовці при температурі 180 ° С протягом 20-30 хвилин. По теплому коржу розподілити
яблучне пюре з цукром, що, згорнути рулетом, розрізати на порційні шматочки і
подати на стіл, прикрасивши листочками м'яти. Тільки що ви переглянули РУЛЕТ З ЯБЛОКАМИ И КОРИЦЕЙ. Рецепти приготування рулетів дивіться ще за наступними
посиланнях:
Комментариев нет:
Отправить комментарий