пятница, 21 марта 2014 г.

РУЛЕТ З ЯБЛОКАМИ И КОРИЦЕЙ


 500 г яблук солодких сортів 50 г пшеничного борошна 4 яйця 60 г цукру 10 мл рослинного масла М'ята для прикраси. Мелена кориця і ванілін за смаком.
  Цукор (40 г) збити з жовтками, ввести окремо збиті білки, всипати борошно, корицю і ванілін. Тісто викласти на змащене рослиним  маслом деко і випікати в духовці при температурі 180 ° С протягом 20-30 хвилин. По теплому коржу розподілити яблучне пюре з цукром, що, згорнути рулетом, розрізати на порційні шматочки і подати на стіл, прикрасивши листочками м'яти. Тільки що ви переглянули РУЛЕТ З ЯБЛОКАМИ И КОРИЦЕЙ. Рецепти приготування  рулетів дивіться ще за наступними посиланнях:

Комментариев нет:

Отправить комментарий