суббота, 22 февраля 2014 г.

Компот з абрикосів


Для консервування відбираю тверді, трохи недостиглі абрикоси, ретельно мию їх щіточкою з двох боків, проко­люю виделкою (щоб не розтріскалися). Після цього на дві хвилини занурюю їх в окріп, виймаю друшляком або дір­частою ложкою, щільно складаю в підготовлені банки. Заливаю киплячим сиропом, кришку закатую і виставляю в тепле місце на 8-10 годин. Сироп готую так само, як на яблука, з розрахунку півкілограма цукру на трилітрову банку ягід.
Смачний компот виходить, якщо абрикоси закрити ра­зом з вишнями, кількість цукру тоді можна трохи збіль­шити. Тільки що ви переглянули  компот з абрикосів рецепт  приготування.Рецепти  приготування   дивіться ще за наступними  посиланнях:домашние заготовки

Комментариев нет:

Отправить комментарий