суббота, 22 февраля 2014 г.

Компот з яблук


Стиглі тверді яблука (Білий налив) ретельно помити, ви­чистити ножем чашечку (хвостик залишити), щільно уклас­ти в підготовлені банки; залити окропом на 2-3 хв і при­крити стерилізованою кришкою. Після цього воду злити, відразу залити яблука киплячим сиропом, закатати криш­кою. Готову банку ретельно загорнути у газетний папір, щільно закутати і залишити в теплому місці на 10-12 год.
Для приготування сиропу на трилітрову банку яблук дати півкілограма цукру. Тобто на 4 л води 1 кг цукру. За­пашні і красиві будуть яблука, якщо до сиропу додати сік малини, порічок або вишень.
Так само готую компот із осінніх яблук, але їх треба розрізати і вичистити середину.
Щоб банки не тріснули, коли заливаєте окропом, - поставте їх на кінчик ножа. Тільки що ви переглянули  компот з яблук.рецепт  приготування..Рецепти  приготування   дивіться ще за наступними  посиланнях:домашние заготовки

Комментариев нет:

Отправить комментарий