(“Трюфелі”)
Треба
мати: 1 пачку сухої суміші
"Малятко" або будь-якої іншої, 300 г вершкового масла, 1 склянку
цукру, 1 склянку какао, 500 г вафель.
Для
глазурі треба мати: 1 склянку
молока, 0,5 склянки цукру, 3 столових ложки какао-порошку, 2 столових ложки
вершкового масла.
Висипати суміш "Малятко" у
посуд. Туди зчистити гострим ножем начинку із вафель. Самі ж вафлі пропустити
через м’ясорубку у другий посуд. Масло розтерти з цукром, додати три столових
ложки какао. Все вимішати до однорідної маси. Чистими руками сформувати круглі
цукерки, опустити їх у глазур і обваляти у вафельних крихтах. Поставити до холодильника
на годину, щоб застигли.
Глазур готуємо так: 0,5 склянки
молока і 0,5 склянки цукру закип’ятити. Другі 0,5 склянки молока з’єднати з З
столовими ложками какао і влити у кипляче молоко з цукром. Кип’ятити 2 хв.
Додати 2 столових ложки вершкового масла і знову прокип’ятити 2-3 хв. Перед
тим, як у неї занурять цукерки, глазур має охолонути до кімнатної температури. Тільки що ви переглянули домашні цукерки рецепт приготування. Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнях
Комментариев нет:
Отправить комментарий