четверг, 30 января 2014 г.

домашні цукерки рецепти

(“Трюфелі”)
Треба мати: 1 пачку сухої суміші "Малятко" або будь-якої іншої, 300 г вершкового масла, 1 склянку цукру, 1 склянку какао, 500 г вафель.
Для глазурі треба мати: 1 склянку молока, 0,5 склян­ки цукру, 3 столових ложки какао-порошку, 2 столо­вих ложки вершкового масла.
Висипати суміш "Малятко" у посуд. Туди зчистити гострим ножем начинку із вафель. Самі ж вафлі про­пустити через м’ясорубку у другий посуд. Масло роз­терти з цукром, додати три столових ложки какао. Все вимішати до однорідної маси. Чистими руками сфор­мувати круглі цукерки, опустити їх у глазур і обваляти у вафельних крихтах. Поставити до холодильника на го­дину, щоб застигли.
Глазур готуємо так: 0,5 склянки молока і 0,5 склянки цукру закип’ятити. Другі 0,5 склянки молока з’єднати з З столовими ложками какао і влити у кипляче молоко з цукром. Кип’ятити 2 хв. Додати 2 столових ложки вершкового масла і знову прокип’ятити 2-3 хв. Перед тим, як у неї занурять цукерки, глазур має охолонути до кімнатної температури.Тільки що ви переглянули  домашні цукерки рецепт приготування.  Рецепти приготування  дивіться ще за наступними посиланнях 

Комментариев нет:

Отправить комментарий