Рецептів приготування тіста на
вареники дуже багато, але господині користуються переважно двома-трьома.
Кількість борошна господиня визначає сама, за потребою. Перед приготуванням
тісто накриваємо вологою серветкою і даємо йому "дозріти" не менше
ЗО хв.
Тісто
звичайне на воді і яйцях.
Беремо склянку води, 2 яйця, столову ложку олії. Сіль кладемо за смаком,
приблизно чверть чайної ложки. Замішуємо тісто.
Тісто
на сироватці. Склянка сироватки, 1 яйце, столова
ложка олії, сіль за смаком.
Тісто
на сметані. Одна склянка сметани, склянка води, 2-3 яйця, 1
чайна ложечка солі, борошно кладемо за потребою (приблизно 800 г).
Начинка.
Начинок до вареників може бути безліч, але найпопулярніші, мабуть, класичні
вареники - з сиром. Начинку треба посолити, підсолодити, додати жовтки яєць,
ретельно вимішати і начиняти вареники. Тільки що ви переглянули вареники з сиром рецепт приготування.Рецепти приготування вареників дивіться ще за наступними посиланнях Вареники,чебуреки
Комментариев нет:
Отправить комментарий