Треба
мати: 1 кг філе риби, 6
картоплин, 2 яйця, 0,5 склянки молока, 50 г смальцю або олії, 1 цибулину,
сіль, пучечок подрібненої зелені.
Філе будь-якої риби обкачати в борошні і обсмажити
на дуже помірному вогні з обох боків. Картоплю відварити у кожушку, нарізати
шматочками. Можна шкірку не чистити, але це залежить від уподобань. Цибулю
злегка присмажити в окремому посуді. На кожний шматок риби на сковороді
викласти кружальця картоплі, зверху пасеровану цибулю. Яйця збити з молоком.
Посолити, поперчити за смаком, залити збитими яйцями рибу і запекти в духовці.
Подавати до столу можна на тій сковороді, на
якій смажилася риба, а можна викласти на блюдо. Готову рибу посипати
подрібненою зеленню. Тільки що ви переглянули рецепт приготування риба запечена з картоплею.Рецепти приготування cтрав з риби дивіться ще за наступними посиланнях блюда с рыбы и морепродуктов
Комментариев нет:
Отправить комментарий