вторник, 28 января 2014 г.

Риба запечена з картоплею


Треба мати: 1 кг філе риби, 6 картоплин, 2 яйця, 0,5 склянки молока, 50 г смальцю або олії, 1 цибули­ну, сіль, пучечок подрібненої зелені.
Філе будь-якої риби обкачати в борошні і обсмажи­ти на дуже помірному вогні з обох боків. Картоплю відварити у кожушку, нарізати шматочками. Можна шкірку не чистити, але це залежить від уподобань. Цибулю злегка присмажити в окремому посуді. На кожний шматок риби на сковороді викласти кру­жальця картоплі, зверху пасеровану цибулю. Яйця збити з молоком. Посолити, поперчити за смаком, залити збитими яйцями рибу і запекти в духовці.
Подавати до столу можна на тій сковороді, на якій смажилася риба, а можна викласти на блюдо. Готову рибу посипати подрібненою зеленню.Тільки що ви переглянули рецепт приготування риба  запечена з картоплею.Рецепти приготування cтрав з риби дивіться ще за наступними посиланнях   блюда с рыбы и морепродуктов

Комментариев нет:

Отправить комментарий