Для
тіста треба мати: 1 столову ложку
меду, 50 г вершкового масла, 2 яйця, 1 склянку цукру, 3 склянки борошна, 1
чайну ложечку соди.
Для
крему: 300 г вершкового масла,
банку згущеного молока, яблука, горіхи, лимон, шоколад.
Мед розтопити з вершковим маслом.
Яйця розтерти з цукром. Додати соду. Обидві маси з’єднати в одній каструлі і,
не знімаючи з вогню, поступово додати 2 склянки борошна. Помішуючи, тримати на
вогні доти, поки тісто не буде відставати від стінок. Потім на стіл висипати
решту борошна, на нього вилити гарячу масу і замісити тісто. Отримане тісто
розділити на 4 частини і спекти чотири коржі. Кожний корж змастити кремом з
добавками і скласти торт.
Крем готуємо так: масло збиваємо
зі згущеним молоком, аж поки не утвориться однорідна пишна маса. Після цього
розділяємо його в чотири тарілки. В одну додаємо терті на мілкій тертушці два
кислих яблука, у другу додаємо подрібнені горіхи, у третю - пропущений через
м’ясорубку лимон без кісточок, у четверту - тертий або розтоплений шоколад.
Зверху торт прикрашаємо за
вподобаннями шматочками шоколадних цукерок або цукатами тощо. Тільки що ви переглянули рецепт приготування торт с медом и сгущенкой.Рецепти приготування тортів дивіться ще за наступними посиланнях
Комментариев нет:
Отправить комментарий