четверг, 30 января 2014 г.

торт с медом и сгущенкой


Для тіста треба мати: 1 столову ложку меду, 50 г вершкового масла, 2 яйця, 1 склянку цукру, 3 склянки борошна, 1 чайну ложечку соди.
Для крему: 300 г вершкового масла, банку згущено­го молока, яблука, горіхи, лимон, шоколад.
Мед розтопити з вершковим маслом. Яйця розтер­ти з цукром. Додати соду. Обидві маси з’єднати в одній каструлі і, не знімаючи з вогню, поступово до­дати 2 склянки борошна. Помішуючи, тримати на вогні доти, поки тісто не буде відставати від стінок. Потім на стіл висипати решту борошна, на нього ви­лити гарячу масу і замісити тісто. Отримане тісто розділити на 4 частини і спекти чотири коржі. Кожний корж змастити кремом з добавками і скласти торт.
Крем готуємо так: масло збиваємо зі згущеним мо­локом, аж поки не утвориться однорідна пишна маса. Після цього розділяємо його в чотири тарілки. В одну додаємо терті на мілкій тертушці два кислих яблука, у другу додаємо подрібнені горіхи, у третю - пропуще­ний через м’ясорубку лимон без кісточок, у четверту - тертий або розтоплений шоколад.
Зверху торт прикрашаємо за вподобаннями шма­точками шоколадних цукерок або цукатами тощо.Тільки що ви переглянули рецепт приготування торт с медом и сгущенкой.Рецепти приготування тортів дивіться ще за наступними посиланнях

Комментариев нет:

Отправить комментарий